Prestațiile Sociale, în casă nouă. Noul sediu e în zona centrală a orașului

Începând de luni, 20 februarie, Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială (AJPIS) Sălaj funcționează într-o nouă locație – în Zalău, pe strada Gheorghe Lazăr, la numărul 53.

Spațiul închiriat se află într-o clădire nou construită, pe strada dintre Tudor Vladimirescu și Kossuth, puțin mai sus de Tribunal (ca puncte de reper pot fi folosite: zona de case cuprinsă între intrarea în Parcul Central – Școala Gimnazială Gheorghe Lazăr – Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Sălaj – Tribunalul Sălaj – Comisariatul Județean al Gărzii de Mediu).

Locație AJPIS Sălaj

Mircea Pop, directorul executiv al instituției, a precizat că mutarea a fost programată încă din ianuarie anul trecut, atunci când administrația județeană i-a notificat că spațiul de pe strada Avram Iancu, unde au funcționat până acum, va fi complet modernizat.

”În acest interval de timp am tot căutat spații potrivite pentru a putea funcționa. Variantele pe care le-am găsit au fost costisitoare, iar aici am găsit atât spațiul fizic necesar bunei desfășurări a activității, cât și un preț bun pentru chirie. Am cerut răgaz Consiliului Județean până anul acesta, în luna ianuarie, ca să ne mutăm și am reușit abia acum, din 20 februarie”, a precizat Mircea Pop.

În clădirea de pe strada Avram Iancu unde au funcționat AJPIS Sălaj și câteva asociații, printre care și centrul de zi pentru copii al Parohiei ”Sfântul Ștefan”, se derulează investiții de reabilitare și modernizare a interiorului, inclusiv a instalațiilor sanitare și termice. Cum AJPIS și-a mutat birourile de acolo, la finalizarea lucrărilor de modernizare destinația clădirii se va stabili de către administrația județeană.

One Reply to “Prestațiile Sociale, în casă nouă. Noul sediu e în zona centrală a orașului”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *