decembrie 3, 2022

Presedintele si vicepresedintele Consiliului Judetean au sarbatorit Ziua Romaniei si in Ungaria

Cum era si “normal”, mai marii politicii salajene au sarbatorit Ziua Romaniei in Ungaria. Ca sa nu lipseasca nici de la parada din Zalau, in Ungaria nu au sarbatorit chiar de 1 Decembrie, ci pe 27 noiembrie. 

Asa se face ca spuma politica din Salaj, in frunte cu Marc Tiberiu – presedintele Consiliului Judetean Salaj – si cu Csaka Tiberiu – vicepresedintele Consiliului Judetean Salaj -, s-a dus intr-o vizita oficiala la Consulatul Roman de la Szeged, Ungaria, unde s-au pozat cu steagul Ungariei.
Aveam semne de intrebare mari in legatura cu aceasta deplasare daca nu aflam pe surse ca, de fapt, cei de la Consulatul Roman din Szeged i-au invitat sa ia parte la Sarbatoarea Nationala a Romaniei in Ungaria. stop_coloana
Acuma, nu-i loc de prea multe interpretari. E o mare bucurie ca romanii pot sarbatori in buna pace Ziua Nationala a Romaniei in Ungaria, cunoscute fiind resentimentele multor maghiari ca nu au putut pastra Transilvania, care la 1 Decembrie s-a unit cu tara. E mare tristete sa vezi ca un etnic maghiar se pregatea sa detoneze o bomba la parada de 1 Decembrie de la Targu Secuiesc.

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *