Președintele Senatului, în vizită de lucru în “județul Zalău”

Președintele Senatului, Anca Dragu, s-a aflat sâmbătă, 22 mai, într-o vizită de lucru pe meleagurile sălăjene. Aceasta a avut o serie de întâlniri cu oficialitățile județene, fiind discutate aspecte legate de investițiile din Sălaj. Oficialul a fost însoțit de Sergiu-Horia Hossu, șeful Cancelariei premierului, Oana Ursache, secretar de stat al Departamentului pentru Românii de pretutindeni, și Irina Alexe, secretar de stat la Ministerul Afacerilor de Interne.

În cadrul întâlnirii avute cu președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu, subiectele de discuție s-au axat, în principal, pe investițiile ce urmează să fie făcute.

“Cu această ocazie am discutat despre proiectele majore de investiții pe care administrația județeană intenționează să le implementeze în viitorul apropiat, atât în domeniul infrastructurii rutiere, cât și al sănătății. Am discutat, de asemenea, despre piedicile legislative existente, precum și despre soluțiile la aceste probleme”, a declarat președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu.

Președintele Senatului, Anca Dragu, s-a întâlnit și cu conducerea Instituţiei Prefectului Sălaj. Printre subiectele discutate s-au numărat campania naţională de vaccinare, modul de aplicare a legilor fondului funciar şi exproprierile pentru Autostrada Transilvania.

Înaltul oficial a încurcat Zalăul cu Sălajul

La scurt timp după vizita de lucru, președintele Senatului a postat, pe rețelele de socializare, impresiile sale după vizita în “județul Zalău”

“Județul Zalău are nevoie să își aducă înapoi, acasă, oamenii care s-au născut și crescut aici. M-am bucurat să văd roadele muncii lor în investițiile pe care le-au făcut în satele, orașele natale din județ. Președintele Consiliului Județean Zalău, Dinu Iancu Sălăjanu, și echipa de la Prefectură au un plan clar, o strategie asumată ca misiune, pentru a crește calitatea vieții și oportunitățile în județ. Sunt sume importante alocate pentru creșterea accesului la sănătate de calitate, prin extinderea blocului operator al Spitalului Județean și înființarea unui centru oncologic. USR PLUS, alături de partenerii de coaliție, își respectă angajamentele din campanie și din programul de guvernare! Mult succes echipei de la Zalău!”, a scris înaltul oficial.

Președintele Senatului a realizat repede că a făcut o gafă, mai ales că internauții nu au ratat ocazia de a o corecta, și a revenit asupra postării inițiale, pe care a corectat-o, apoi a încercat să dreagă busuiocul, în spirit de glumă.

“Glumele cu județul Sălaj, care nu ar exista, glume pe care, recunosc, le-am făcut și eu uneori cu Dacian Cioloș, el însuși mândru sălăjean, s-au răzbunat pe mine cu vârf și îndesat. Într-o postare de astăzi, între conferința de presă, drumuri, muzeu, consiliu județean, prefectură, a ieșit <județul Zalău>. Asta, în condițiile în care mă întâlnisem chiar cu președintele Consiliului Județean, Dinu Iancu-Sălăjanu, care poartă cu mândrie numele județului și în buletin – probabil și pentru noi, sudiștii:) De aceea, vă spun din nou, verificat la sursă: Județul Sălaj există!”, a scris Anca Dragu pe pagina sa de Facebook.

1 thought on “Președintele Senatului, în vizită de lucru în “județul Zalău”

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.