noiembrie 27, 2022

Presedintele PNL vine la Zalau si la deschiderea Zilelor Simleului

Presedintele PNL, Ludovic Orban, se va afla azi, vineri 14 iulie, în Salaj. Programul liderului liberal va debuta cu o conferinta de presa sustinuta la sediul PNL Salaj, începând cu ora 11.00, si va continua în a doua parte a zilei cu o întâlnire alaturi de oamenii de afaceri salajeni la Hotel Meses din Zalau, începând cu ora 14.00, unde se va dezbate alternativa liberala privind economia si guvernarea României. 

Deputatul PNL, Lucian Bode, presedintele PNL Salaj, spune ca ii asteapta pe salajeni, impreuna cu Ludovic Orban, in aceasta seara la Simleu Silvaniei, unde are loc incepand cu ora 18.30 parada portului, jocului si cântecului popular a formatiilor participante la Festivalul International de folclor “La Fântâna Dorului”. Festivalul deschide de fapt sarbatoarea Zilele orasului Simleu Silvaniei, unde e de asteptat ca pana spre miezul noptii sa se cante muzica populara de calitate.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *