februarie 4, 2023

Președintele nu mai acceptă premieri minoritari

Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat că nu mai acceptă propuneri de premieri cu guverne minoritare și cere partidelor să construiască majorități. Până când partidele nu ajung la un compromis pentru formarea unei majorități, președintele nu va chema partidele la consultări.

”Din păcate, ultima propunere nu a întrunit un număr suficient de posibile voturi și astfel guvernul Ciucă nu s-a mai prezentat la vot. Între timp, partidele au reluat între ele discuțiile și este un lucru foarte bun. E foarte clar că încercările de a forma guverne minoritare nu au dus la rezultate și nu pot să accept în continuare astfel de abordări. Deci voi aștepta cu consultările formale până când din discuțiile între partide se cristalizează o majoritate asumată de partidele care vor dori să propună un guvern. Abia când majoritatea va fi asumată voi convoca consultări pentru formarea noului guvern”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

7 thoughts on “Președintele nu mai acceptă premieri minoritari

  1. Jocurile sunt facute deja! PNL si PSD vor reface fratia hotilor – USL (varianta 2.0). Impreuna vor realiza ceea ce isi doresc cel mai mult baronii locali si activistii din cele doua partide: controlul justitiei, pentru a avea apoi liber la furaciuni. Urmeaza decenii de impliniri marete: contracte grase pentru clientela politica, legi cu dedicatie pentru grupurile de interese, reforme de suprafata. Noapte buna Romania! Puteti stinge lumina!

  2. E disperat întâiul !!! Zice-se că nu găsește in comerț geacă roșie! I-a tras-o “ Guvernul meu” !!! Acum e bun și PE SE DE-ul!!!

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut