Președintele nu mai acceptă premieri minoritari

7
409

Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat că nu mai acceptă propuneri de premieri cu guverne minoritare și cere partidelor să construiască majorități. Până când partidele nu ajung la un compromis pentru formarea unei majorități, președintele nu va chema partidele la consultări.

”Din păcate, ultima propunere nu a întrunit un număr suficient de posibile voturi și astfel guvernul Ciucă nu s-a mai prezentat la vot. Între timp, partidele au reluat între ele discuțiile și este un lucru foarte bun. E foarte clar că încercările de a forma guverne minoritare nu au dus la rezultate și nu pot să accept în continuare astfel de abordări. Deci voi aștepta cu consultările formale până când din discuțiile între partide se cristalizează o majoritate asumată de partidele care vor dori să propună un guvern. Abia când majoritatea va fi asumată voi convoca consultări pentru formarea noului guvern”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

7 COMENTARII

  1. Jocurile sunt facute deja! PNL si PSD vor reface fratia hotilor – USL (varianta 2.0). Impreuna vor realiza ceea ce isi doresc cel mai mult baronii locali si activistii din cele doua partide: controlul justitiei, pentru a avea apoi liber la furaciuni. Urmeaza decenii de impliniri marete: contracte grase pentru clientela politica, legi cu dedicatie pentru grupurile de interese, reforme de suprafata. Noapte buna Romania! Puteti stinge lumina!

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.