octombrie 1, 2022

Presedintele Ludovic Orban a devenit o problema pentru imaginea PNL

PNL se confrunta cu o grava problema de imagine, pe care foarte multi o pun pe seama presedintelui partidului, Ludovic Orban, din ce in ce mai puternic contestat in interiorul formatiunii, context in care au aparut informatii despre un posibil Congres în PNL pentru schimbarea lui.

rn

Unul dintre cei mai vehementi contestatari ai lui Orban, prim-vicepresedintel PNL Sector 2, Viorel Catarama, a declarat deja ca îsi va depune candidatura în cazul unui congres extraordinar în partid si îi reproseaza actualului lider, Ludovic Orban, ca a luat mai multe masuri care au afectat în mod negativ partidul.
Presedintele PNL Salaj, Lucian Bode, confirma framantarile din partid si spera la clarificarea lor rapida.
"Sunt la curent cu aceste framântari. Este normal ca într-un partid care-si doreste sa fie eficient sa existe si dezbateri, discutii în contradictoriu si viziuni divergente însa aceste lucruri se clarifica în cel mai scurt timp în cadrul reuniunilor saptamânale pe care le avem. Eu cred ca scopul PNL este acela de deveni alternativa constructiva pentru cetatenii români care sufera de pe urma guvernarii nocive si neperformante ale PSD-ALDE", spune liderul PNL Salaj, Lucian Bode.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.