Presedintele clubului Volei Municipal Zalau si sotia acestuia contesta masura arestarii preventive

Dupa ce, in data de 22 mai, Vasile Cota, presedintele clubului Volei Municipal Zalau si sotia sa, Daniela Cota, actionar al clubului, au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, avocatul celor doi a contestat in cursul zilei de luni, 25 mai, masura dispusa de judecatorii de la Tribunalul Salaj.

rn

Curtea de Apel Cluj va analiza maine, 27 mai, contestatia privind masura arestului preventiv.

rn

Va reamintim ca vineri, 22 mai, magistratii din cadrul Tribunalului Salaj au admis propunerea de arestare preventiva formulata de procurori pentru Vasile Cota, presedinte al clubului Volei Municipal Zalau, si sotia sa, Daniela Cota, actionar al clubului.

rn

Admite propunerea de arestare preventiva formulata de Parchetul de pe langa Tribunalul Salaj in dosarul de urmarire penala nr. 168/P/2020 cu privire la inculpatul C. V. M. si inculpata C. D. G. cercetati pentru savarsirea infractiunilor de obtinere ilegala de fonduri in forma continuata -26 de acte materiale – (…) si delapidare in forma continuata -228 de acte materiale – (…) Dispune arestarea preventiva a inculpatului C. V.-M. pe o durata de 30 de zile, incepand cu data de 22 mai 2020 pana la data de 20 iunie 2020 inclusiv. (…)Dispune arestarea preventiv? a inculpatei C. D.-G. pe o durata de 30 de zile, incepand cu data de 22 mai 2020 pana la data de 20 iunie 2020 inclusiv. (…) Cheltuielile judiciare avansate de stat raman în sarcina acestuia. Cu drept de contestatie in termen de 48 de ore de la pronuntare pentru inculpati si de la comunicare pentru procuror”, scrie in incheierea judecatorilor salajeni.

rn

 

rn

 

rn

 

rn

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *