Președintele AUR Sălaj se declară foarte mulțumit de rezultatul alegerilor parlamentare

15
2474

Peste 4.500 de sălăjeni au votat, atât la Senat cât și la Camera Deputaților, Alianța pentru Unirea Româniloe (AUR), partid ce obținut peste 6% din sufragii, la nivel județean.

Președintele AUR Sălaj, Vasile Joldiș, se declară foarte mulțumit de aceste rezultate și spune că alături de echipa sa va munci în continuare pentru a fi alături de oamenii de rând care, în opinia sa, au fost abandonați de clasa politică ce conduce România.

„Sunt foarte mulțumit. Am mizat pe 3% din voturi și am obținut peste 6%. Noi ne-am descurcat doar din donații. Chiar și eu am riscat, am adus bani de acasă și ne-am pus pe treabă. Am pornit munca în Sălaj abia în luna mai, înainte de alegerile locale, când am reușit să punem pe picioare trei organizații locale. Mai apoi ne-am dezvoltat, oamenii au venit alături de noi, chiar și cu donații și acum suntem circa 70 de persoane încrise oficial și multe altele care doresc să intre în partid”, afirmă Vasile Joldiș.

Președintele AUR Sălaj susține că partidul își dorește să fie în continuare într-o strânsă legătură cu alegătorii, iar oamenii au votat noul partid pentru că s-au săturat de actuala clasă politică.

„Nu e corect să faci legi doar pentru unii și să uiți de oamenii simpli. Nu mai coboară nimeni în teren să vadă cum se trăiește de pe o zi pe alta, iar parlamentarii ne bagă pe gât numai restricții. Nu doar că dau legi care nu ajută oamenii, dar îi și încurcă. Oamenii au venit alături de noi din supărare pentru ceea ce fac politicienii. Oamenii nu pot nici măcar să-și ceară drepturile. Noi vrem să fim vocea oamenilor simpli. AUR încearcă să unească oamenii. Drept dovadă, am primit voturi și de la maghiari și de la români, din toate localitățile”, declară Vasile Joldiș.     

15 COMENTARII

  1. Noi suntem AUR: Frecatul netului degeaba. Frecatul mentei la rece. Naționalismul, Legionarismul, Nostalgicii lui Ion Antonescu, Ceaușescu și Decebal. Spoiala de cultură. Mințile noastre, ale tuturor, murate de frica COVID-ului. Căpățânile noastre varză, trăind între conspirații și prostioare de pe net. Fiii României, liberi și neînfricați, care sunt pe veci aici stăpâni. Aici, adică pe TikTok, Facebook, Twitter și Instagram.

  2. Acest partid a adunat voturile frustraților și lașilor incapabili de a realiza prea multe în viață! Partidul loserilor nu va rezista prea mult…e un fel de partid otv…renăscut

  3. Ma bucur ca salajenii au demonstrat ca sunt oameni educati, echilibrati.Am vrut sa comentez ce a spun anterior si Alin.AUR , va avea soarta PPDD, votantii 90%, spectatorii OTV.

  4. E ca si o echipa de fotbal din liga 1 castiga ori cupa…ori campionatu….deja viseaza la champions leage…(poate nu am scris corect)….deja viseaza la locul 1…..iar la anu trece la liga a -2-a….mai oameni buni….au castigat intradevar un loc bun anu asta…dar au votat doar 32% din 100%…ei deja dau jos presedintele,schimba tara….o uneste o basarabia,arunca ungurii afara….nici psd-ul nu a reusit sa faca tot ce si-a propus….si consider psd-ul un partid puternic(din pacate)….dar na……e febra dupa alegeri…..sa incurajeze alti prosti ca ei is invingatori….

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.