septembrie 24, 2023

Președintele a semnat revocarea lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii

3

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind revocarea lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii, a anunţat Administraţia Prezidenţială cu puțin timp în urmă.

“Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 14 aprilie 2021, decretul de revocare din funcţia de membru al Guvernului a domnului Vlad Vasile Voiculescu, ministrul Sănătăţii”, precizează comunicatul oficial.

Interimatul la Ministerul Sănătății va fi asigurat de Dan Barna, după ce Vlad Voiculescu a fost revocat din funcția de ministru de premierul Florin Cîțu. De asemenea, șeful Guvernului a demis-o și pe Andreea Moldovan din funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

“Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea Ministerului Sănătății. Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăziȚ, a anunțat Guvernul în această dimineață.

3 thoughts on “Președintele a semnat revocarea lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii

  1. Dupa declaratia ministrului invatamintului ca: profesori nevaccinati VOR PREDA ONLAIN! cultura NU! se certau doi intelectuali pentru ca unul zicea ca ministru are studii superioare ! altul zicea ca are numai liceu ! asta e ce sa facem ?

  2. Asa se intampla cand se pun oameni in niste functii unde nu au habar. Exact ca in cazul lui Lucica Bode: A fost Ministru la Transporturi, acum e la Interne. Deci e clar ca va veni alt incompetent in locul lui Voiculescu. Asta se intampla cand totul merge pe pile!!! Ajung prostii sa ne conduca.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut