octombrie 7, 2022

Presedinta PSD Salaj, organizatia de femei, Dana Cota a devenit consilier in cabinetul premierului

Fost viceprimar al municipiului Zalau, Daniela Cota, a fost numita, incepand din 7 ianuarie, consilier in cadrul Guvernului Dancila.

rn

Presedinta organizatiei de femei a PSD Salaj, Daniela Cota a fost promovata in aceasta functie si datorita relatiilor foarte bune pe care le are la varful partidului, cu presedintele Liviu Dragnea dar si cu primul ministru, Viorica Dancila.

rn

Zvonurile lansate prin cursul lunii noiembrie, au devenit certitudine incepand cu luna ianuarie a acestui an.

rn

Actualul consilier Daniela Cota a fost si viceprimar al Zalaului, tot din partea PSD, iar in 2016 a candidat la alegerile parlamentare pe listele social-democratilor pentru Camera Deputatilor. stop_coloana

rn

Demn de precizat este insa faptul ca sotul sau, Vasile Cota, este presedintele clubului de volei masculin, Volei Municipal Zalau, functie pe care a preluat-o in 2016, echipa castigand campionatul Diviziei A1 in sezonul 2016-2017.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.