septembrie 23, 2023

Presa si mascatii – la tranta

0

Reprezentantii mass-media din Salaj au participat, ieri, cu incepere de la ora 10, la o demonstratie a politistilor din cadrul Directiei de Interventie Rapida. Participarea a fost una efectiva si, din simplii spectatori (cum se intampla pana acum) ziaristii au devenit parteneri de antrenament ai “mascatilor”.
Pe parcursul a peste 60 de minute, politistii au explicat si aplicat si pe jurnalisti cateva din procedeele de autoaparare, pe care ei le utilizeaza in interventiile lor. De la lupta ampotriva unei persoane anarmate si pana la incatusari, ziaristii au putut simti si pe pielea lor “placerea” de a te confrunta cu unii dintre cei mai bine pregatiti angajati ai politiei.
Intalnirea sportiva cu jurnalistii reprezinta doar primul punct al programului organizat de Inspectoratul de Politie Judetean Salaj pentru a sarbatori “Ziua Politiei”. Manifestarile vor continua si astazi cu Ziua Portilor Deschise(la sediul IPJ), unde sunt invitati sa participe toti cei interesati de activitatea politiei – si mai ales copiii – iar maine (25 martie) va avea loc sedinta festiva a cadrelor IPJ.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut