Preotul din Var, acuzat de ucidere din culpa

Ciprian Pugna, preotul din Var, implicat in accidentul din prima zi de Pasti, risca sa ajunga dupa gratii dupa ce, victima din autoturismul acrosat de fata bisericeasca a decedat la spitalul de neurochirurgie din Cluj.
Potrivit declaratiilor primite de la Nadia Serban, purtatorul de cuvant al IPJ Salaj, incadrarea juridica a parintelui Ciprian Pugna va fi schimbata, acesta urmand a fi pus sub acuzare pentru ucidere din culpa. Totodata, Nadia Serban a mai precizat ca anchetatorii asteapta inca datele de la Medicina Legala pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei “preacucernicului” parinte.
Reamintim cititorilor, ca duminica, 19 aprilie, in jurul orei 21.30, in localitatea Var, preotul paroh Ciprian Pugna, in timp ce conducea un autoturism, desi se afla sub influenta bauturilor alcoolice, nu a pastrat o distanta corespunzatoare in mers, si a lovit in partea din spate autoturismul din fata sa, condus regulamentar de B. Vlad, de 20 ani, din Tihau. In urma impactului, ambele autoturisme au parasit partea carosabila, iar cei doi soferi au fost grav raniti. Din nefericire, tanarul de numai 20 de ani a murit dupa ce a ajuns la spital.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *