noiembrie 27, 2022

Preotul Cristian Pomohaci, implicat intr-un scandal de homosexualitate, a fost invitat sa cante de 5.000 de lei la Zilele comunei Horoatu Crasnei

Cristian Pomohaci, cunoscut cantaret de muzica populara si preot din judetul Cluj, este si un personaj controversat, cu atat mai mult zilele acestea, cand este anchetat de procurori intr-un scandal pentru ca ar fi promis unui adolescent ca îl va plati daca va întretine relatii sexuale cu el. 

Potrivit Ziarul de Cluj, Pomohaci are averi impresionante si multi vorbesc ca este homosexual. Recent, in presa, a aparut o inregistrare in care Pomohaci ii face avansuri unui tanar de 17 ani.
Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Vasile Banescu, a avut o interventie telefonica la un post de televiziune, in care a afirmat ca parintele Cristian Pomohaci a mai fost sanctionat de Patriarhie in ultimii patru ani pentru abateri disciplinare, dar niciuna nu a avut legatura cu subiectul hartuirii sexuale.
Cristian Pomohaci este invitat sa cante la Zilele Comunei Horoatu Crasnei, care vor avea loc la sfarsitul acestei saptamani, in 1 si 2 iulie. Primarul comunei, Florian Sur, ne spune ca habar nu avea de problemele lui Pomohaci. “Eu am aflat sambata de la televizor despre ce se intampla cu Pomohaci. Maine dimineata, impreuna cu Ansamblul “Mesesul” Zalau, prin care am luat legatura cu artistul, vom lua o decizie daca il dam afara din spectacol”, ne spune primarul. Despre faptul ca Pomohaci apare acum pe afisele publicitare ale sarbatorii, primarul Florian Sur ne-a spus ca organizarea sarbatorii comunei Horoatu Crasnei a fost facuta cu aproximativ doua luni in urma, iar la vremea aceea nu stia nimeni ca are probleme. Primaria Horoatu Crasnei a stabilit printr-o Hotararea de Consiliu Local din luna aprilie ca il va plati cu 5.000 de lei pe Cristian Pomohaci sa cante la Zilele comunei.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *