noiembrie 29, 2022

Preotii din Zalau au donat 20.000 de lei pentru Florin

La initiativa parintelui Ionut Pop, vicar eparhial la Episcopia Salajului, intreaga preotime din Zalau a fost mobilizata pentru cauza tanarului zalauan Florin Racoare, care are nevoie de o operatie in Turcia pentru a se vindeca de o boala necrutatoare. preotii din Zalau au donat suma de 20.000 lei, care a fost varsata in contul in care se aduna suma necesara operatiei pentru ca tanarul sa aiba sansa de a supravietui.

Preotul care a initiat aceasta actiune de strangere a banilor, parintele Ionut Pop, care este si vicar Eparhial al Episcopiei Salajului, a declarat pentru Graiul Salajului
“Trebuie sa fim alaturi de salajeni nostri, de credinciosii nostri, intr-un moment critic din viata acestui tanar si, pe langa aceasta, noi ne rugam pentru sanatatea lui, pomenindu-l la slujbele desfasurate in eparhia noastra. Aceasta actiune a fost posibila cu binecuvantarea si purtarea de grija a Preasfintitului nostru parinte Petroniu, Episcopul Salajului”. Episcopul Salajului, Petroniu a imbratisat fara nici o ezitare si a acceptat cu inima deschisa aceasta actiune in incercarea de a salva viata acestui tanar prin donarea acestei sume considerabile, ne spune vicarul.
Acelasi preot, Ionut Pop, care zilele acestea a reusit sa mobilizeze intrega preotime din Zalau sa doneze bani pentru cauza lui Florin Racoare, a organizat si in data de 23 iulie o colecta pentru strangerea de bani pentru Florin Racoare, care sufera de leucemie. Parintele Ionut Pop este preot paroh la Biserica Ortodoxa “Sfantul Nicolae” din Zalau, situata pe strada Crasnei.

Pentru a-i oferi o sansa la viata tânarului de 30 de ani, oamenii cu suflet au strâns în doar trei saptamâni peste 150.000 de euro, din care trei la suta este contributia preotilor din Zalau.
Logodnica lui Florin, Adina, a luat legatura cu o clinica din Italia, unde doctorii i-au promis ca îl vor face bine, operatia costa 100.000 de euro, dar alte câteva mii de euro trebuie cheltuite pentru tratamentele pe care le va avea de facut înainte si dupa operatie. Cei care doresc sa doneze o pot face in conturile:

Nume: RACOARE FLORIN-VALERIU

IBAN: RO51 BTRL RONC RT00 C969 7302

Banca: Banca Transilvania

Moneda: RON

Cont Euro:

Nume: RACOARE FLORIN-VALERIU

IBAN: RO63 BTRL EURC RT00 C969 7301

Banca: Banca Transilvania

Moneda: EUR

SWIFT: BTRLRO22

BIC: BTRL

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *