Premiul la tragerea Loto nu a fost castigat

Premiul cel mare, in valoare de 6,7 milioane de euro, pus in joc la tragerea Loto 6/49 de duminica, nu a fost castigat, suma urmand a fi reportata. Duminica s-a produs un incident din cauza unei probleme tehnice la tragerea cifrei milioanelor la numarul “noroc”. Numerele trase au fost 37, 15, 22, 8, 36 si 2, iar numarul “noroc” – 4718116.
Ultima data, premiul de categoria I la Loto 6/49 a fost castigat pe 14 decembrie anul trecut, si a fost in valoare de aproximativ 290.000 de euro. Cel mai mare premiu din istoria acestui joc, in valoare de 12,45 milioane de euro, s-a castigat in 27 ianuarie 2008.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut