decembrie 5, 2022

Premiul de peste 9,5 milioane de lei la Loto 6/49, reportat

Premiul cel mare pus in joc la Tragerea Speciala Loto 6/49 de duminica, de peste 9,5 milioane de euro, va fi reportat, niciun jucator nereusind sa ghiceasca toate cele sase numere extrase, premiul la categoria intai nemaifiind castigat de aproape cinci luni. Numerele extrase la tragerea Loto 6/49 sunt: 25, 38, 34, 6, 4 si 15.
La categoria Ise inregistreaza un report de peste 40 de milioane de lei. La categoria a II-a sunt 64 de castigatori, care vor primi cate 17.000 de lei. De asemenea, la categoria a III-a sunt aproximativ 3.000 de variante castigatoare, cei care au ghicit patru din cele sase numere extrase urmand sa primeasca 550 de lei.
Ultima data, premiul de categoria I la Loto 6/49 a fost castigat in 14 decembrie anul trecut si a fost in valoare de aproximativ 290.000 de euro. Cel mai mare premiu din istoria acestui joc, in valoare de 12,45 milioane de euro, a fost castigat pe 27 ianuarie anul trecut.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *