decembrie 1, 2022

Premiul cel mare la Tragerea Speciala Loto 6/49, necastigat

Premiul cel mare pus in joc, duminica, la Tragerea Speciala Loto 6/49 a Sarbatorilor de Pasti, in valoare de peste 8,8 milioane de euro, nu a fost castigat. Loteria Romana a suplimentat fondul de castiguri al categoriei I cu 250.000 de lei, special pentru editia de duminica. Numerele extrase la tragerea speciala de duminica au fost 38, 28, 1, 2, 36, 42, iar numarul “noroc” a fost 6106920. Duminica a fost organizata si Tombola Sarbatorilor de Pasti, cu o suta de premii a cate 2.500 de lei. Castigatorii tombolei vor fi anuntati in 30 aprilie.
Cel mai mare premiu din istoria acestui Loto 6/49, in valoare de 12,45 milioane de euro, s-a castigat pe 27 ianuarie anul trecut.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *