noiembrie 29, 2022

Premiu de 4,8 milioane de euro la tragerea Loto 6/49 de duminica

Premiul cel mare pus in joc la tragerea Loto 6/49 de duminica, ce-a de-a treia din seria Tragerilor Speciale ale Primaverii, este de 4,8 milioane de euro.
Potrivit unui comunicat de vineri al Loteriei Romane, la categoria I la Loto 6/49 s-a inregistrat un report de peste 18,08 milioane de lei, astfel ca, pentru tragerea de duminica, este pus in joc un premiu de aproximativ 4,8 milioane de euro. Duminica va avea loc cea de-a treia tragere din seria Tragerilor Speciale Loto 6/49 ale Primaverii. Pentru fiecare din aceste trageri speciale, Loteria Romana suplimenteaza fondul de castiguri la categoria I cu suma de 150.000 de lei. Ultima data, premiul de categoria I la Loto 6/49 a fost castigat, pe 14 decembrie anul trecut, si a fost in valoare de aproximativ 290.000 de euro. Cel mai mare premiu din istoria acestui joc, in valoare de 12,45 milioane de euro, s-a castigat pe 27 ianuarie anul trecut.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *