Premiile revistei Caiete Silvane pentru anul 2021

La ediția a 14-a a Zilelor revistei Caiete Silvane, care va avea loc în perioada 24-25 martie 2022, la Zalău și în județ, Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj (CCAJS) intenționează să acorde Premiile revistei Caiete Silvane pentru anul 2021.

Sunt avute în vedere fapte de cultură ce vizează spațiul sălăjean, nu numai strict geografic, jurnalism cultural, cărți, reviste, evenimente culturale petrecute anul trecut, în condițiile restricțiilor pandemice.

Toți cei interesați pot trimite sugestiile, propunerile lor, argumentate, până cel târziu în 1 martie 2022, pe adresele de e-mail [email protected] și [email protected] sau pe Whatsapp la numărul 0727-341437.

Premiile vor fi decise, după o analiză atentă, de un juriu format din redactori ai revistei și membri ai Asociației Scriitorilor din Județul Sălaj.
Revista Caiete Silvane este publicația lunară de cultură a Sălajului, editată de Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, sub egida Uniunii Scriitorilor din România, Consiliului Județean Sălaj și Primăriei municipiului Zalău.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *