Premii de la Consiliul Județean pentru câștigătorii „JOBenul carierei”

Consiliul Judeţean Sălaj se alătură și în acest an demersului Centrului Județean de Resurse și de Asistență Educațională Sălaj și al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Sălaj de a organiza etapa județeană a Concursului național de consiliere școlară prin artterapie „Exprimă-te liber!”.

Câștigătorii competiției desfășurate la Zalău, în 15 și 16 martie, vor fi premiați de administrația județeană cu premii și mențiuni în valoare totală de 9.000 de lei. Vor fi oferite premii și mențiuni pentru fiecare din cele patru secțiuni ale concursului – scenetă/monolog, meloterapie cu versuri pe tema concursului, desen/pictură/fotografie/artă digital și creație literară, atât la nivel gimnazial, cât și liceal.

Ediția din acest an a „Exprimă-te liber!” a ales tema orientării în carieră – denumită sugestiv „JOBenul carierei” – și reunește aproximativ 200 de elevi de nivel gimnazial și liceal din unitățile de învățământ sălăjene, coordonați de profesorii consilieri școlari. Concursul încurajează implicarea elevilor în realizarea şi transmiterea unor mesaje educaţionale de impact, prin intermediul diferitelor tehnici de exprimare specifice artterapiei.

Câștigătorii premiilor I vor reprezenta județul la faza națională a concursului, organizată de către CJRAE Sălaj, online, în luna aprilie.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut