Premierul României, prezent la maratonul de vaccinare de la Zalău

4
879

Premierul Florin Cîțu a fost prezent, vineri, 11 iunie, la cel de-al doilea maraton de vaccinare organizat la Zalău, în parcarea de la mall-ul Zalău Value Center. Șeful Guvernului i-a felicitat pe cei care au ales să se vaccineze, subliniind, încă o dată, importanța vaccinării pentru a putea reveni cât mai curând la o viață normală.

Pe de altă parte, a atacat partidele din opoziție pentru lipsa de implicare în campania de vaccinare.

„Campania de vaccinare avea un scop clar, acela de a învinge pandemia. Dacă mă uit de exemplu la București, cu peste 50 la sută din populația eligibilă vaccinată, Clujul este aproape, faptul că putem să fim în spațiul public fără mască, da, este un succes. Deci avem niște indicatori clari că această campanie de vaccinare a funcționat. În același timp, este adevărat că pentru a avea succesul suprem trebuie să accelerăm lucrurile. (…) În fiecare vizită pe care o fac, mă întâlnesc cu primarii, cu prefecții, cu președinții de consilii județene și le spun să se implice mai multe pentru că acum lupta este să ducem vaccinrul cât mai aproape de cetățeni, să ajungem în zona rurală, și soluțiile sunt la primar, la prefect, la președinte de consiliu județean. Și de fiecare dată, chiar dacă nu vrem să politizăm acest lucru, trebuie să observăm că doar primarii PNL și UDMR sau cei de la guvernare se implică în campania de vaccinare și mai puțin liderii de opinie sau primarii din opoziție. Eu, până astăzi, nu l-am văzut pe Marcel Ciolacu să meargă într-un centru de vaccinare, să susțină campania de vaccinare. Nici pe Sorin Grindeanu, nici pe doamna Gabriela Firea. Nu i-am văzut să meargă să susțină această campanie și nu înțeleg de ce. Această campanie este a noastră, a tuturor, este o campanie pentru normalitatea întregii Românii, nu doar a PNL sau a acestui Guvern”, a afirmat Florin Cîțu.

4 COMENTARII

  1. Nu avem nevoie de împrumuturi înrobitoare, cu prețul sacrificării pensionarilor. Nu trebuie ca, copiii noștri să plătească 2 miliarde € împrumut pt consultanță, împrumut care va produce hârtii calpe, fără valoareadăugată în economia românească.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.