decembrie 2, 2022

Premierul Nicolae Ciucă, optimist cu privire la primirea României în Schengen

“Locul României este în Schengen!”, acesta a fost mesajul ferm transmis de președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, după întrevederea cu premierul și președintele Partidului Național Liberal, Nicolae Ciucă.

”Rezoluția adoptată recent de PE recunoaște pe deplin așteptările legitime ale României privind aderarea la Spațiul Schengen, ceea ce ne dă încredere că acțiunile consistente asumate de România oferă o bază solidă pentru adoptarea rapidă a unei decizii politice favorabile”, a declarat premierul liberal Nicolae Ciucă.

În vizită de lucru de la Bruxelles, prim-ministrul a discutat cu președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, despre aderarea României la Spațiul Schengen, răspunsul Uniunii Europene la agresiunea militară a Rusiei asupra Ucrainei și despre securitatea energetică.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *