ianuarie 28, 2023

Premierul Dancila va cere sprijinul UDMR pentru ramânerea la guvernare

Premierul VIorica Dancila este nevoita sa ceara sprijinul UDMR daca vrea ca Guvernul sau sa supravietuiasca, având în vedere ca parteneriatul cu ALDE devine din ce în ce mai incert. Atadar, este disperare mare în PSD! Daca ALDE iese de la guvernare, soarta guvernului Dancila atârna de un fir de ata, relateaza B1.ro. Astfel, premierul Viorica Dancila este nevoita sa ceara sprijin pentru Guvern de la UDMR. Asta pentru ca fara ajutorul UDMR, cabinetul PSD nu poate supravietui.

rn

"O sa discut ti cu domnul Kelemen Hunor. Este normal sa discut cu toti liderii politici. Ata este undeva unde într-adevar vrei sa obtii consens ti vrei sa discuti cu toti cei care accepta un dialog. Cu cei care nu îl accepta e foarte greu sa intri într-o discutie în care auzi numai tipete ti urlete", a declarat premierul Viorica Dancila,  fiind intrebata de presa daca intentioneaza sa discute cu UDMR pentru sustinerea Guvernului de catre parlamentarii acestei formatiuni.

rn

UDMR nu vrea in Guvern, dar se mai gandette daca sustine Guvernul PSD-ALDE

rn

Liderul UDMR Salaj, deputatul Seret Denet spune ca: "Chestiunea aceasta nu este deloc o chestiune simpla. Din punctul meu de vedere de a intra la guvernare, in niciun caz pentru ca aceasta atitudine am avut-o ti cand am inceput mandatul in 2016-2017. Atitudinea noastra nu s-a schimbat. In ceea ce privette sustinerea parlamentara, ti aici noi am avut o anumita intelegere ti motivele care au dus la ruperea acestei intelegeri nu s-au rezolvat. Atata vreme cat aceste conditii persista nu avem ce sa discutam. Noi la sfartitul saptamanii avem o intalnire a Consiliului Reprezentantilor ti acolo se va discuta acest lucru, dupa care UDMR iti va spune punctul de vedere oficial. Intelegerea cu PSD pentru sprijinirea guvernarii este suspendata, ca ti cum n-ar fi."

rn

Fostul prim-ministru Victor Ponta, liderul ProRomania, dezvalui cum tefa PSD, Dancila, i-a facut oferte pentru a intra la Guvernare

rn

"Am construit ProRomania tocmai pentru a salva social democratia ti a-i reprezenta pe toti cei care au vederi de centru stanga progresiste / ti obiectivul nostru politic este o guvernare buna a tarii ata cum am reutit in 2001-2004 ti 2012-2015 – realizabila doar printr-o unitate a Stangii in jurul unei echipe de profesionitti! Este clar insa cei mai mari dutmani ai acestor idei pozitive sunt tocmai tefii actuali ai PSD! Vreau ca toti votantii ProRomania, PSD ti ALDE sa afle cine este vinovat pentru faptul ca in aceasta toamna vom avea in continuare un Guvern lamentabil, candidati care fac "blat" cu Iohannis ti nu intra serios in Alegerile Prezidentiale stop_coloana sperand ca Iohanis ti PNL (eventual cu sprijinul UDMR) ii mai tin in functiile lor bine platite, cu elicoptere ti milioane de euro subventie de la Buget!

rn

Baronii, incompetentii ti analfabetii care au confiscat conducerea PSD (Dragnii, Dancilii, Stanettii & Co) nu pot sa inteleaga atteptarile adevarate ale votantilor de stanga, ale "poporului pesedist" / ei cred ca totul este de vanzare ti totul se reduce la targuieli pe functii ti avantaje pentru ei ti gatca lor!

rn

Ca ti in cazul UDMR Doamna Dancila mi-a cerut ti mie "sprijinul pentru ramanerea la guvernare"; mi-a spus ca ii da afara pe ALDE ti sa ii iau eu parlamentarii – ti ca imi da ce ministere doresc pentru ProRomania/ a insistat sa ma vada ti sa ma convinga deti am fost foarte clar ca nu cred ti nu ma intereseaza ofertele ei!

rn

Am incercat sa ii explic cu toata rabdarea (pentru ca nu parea sa inteleaga ce se intampla ti care este realitatea) ca targuilelile gen "Piata de zarzavat din Videle" sunt inutile. La doua zile dupa aceasta conversatie a fugit la CEX, s-a "imbratitat" cu Stanescu – Baronul Caracalului, i-a mintit pe toti ti a decis sa nu primeasca ProRomania la guvernare (uitand sa precizeze ca tocmai ii refuzasem toate ofertele)!

rn

Acum ii ameninta pe ALDE ti face aceleati oferte de targuiala penibila catre UDMR (care evident se amuza de faptul ca nu au avut in 30 de ani in fata un lider PSD mai ignorant ti pafarist decat D. VV Dancila)!

rn

Oferta mea publica de sprijin pentru cele 5 masuri de reforma ramane valabila – iar cu ProRomania vom merge mai departe pe acest drum dificil dar corect / ti sunt convins ca votantii de stanga vor fi alaturi de mine (chiar daca baronii ti marionetele lor se opun)! Anul 2019 trebuie sa duca la bun sfartit "eliberarea" Stangii politice de "cancerul" format din Dragnea, baroni, analfabete ti incompetenti / deti va fi dureros ti frustrant trebuie sa pornim la un proces de reconstructie pe termen lung – care sa recladeasca in mintea romanilor increderea ca social democratia poate sa ofere din nou un proiect de dezvoltare, solidaritate ti echitate prin competenta, profesionalism ti decenta/ ProRomania pentru Romania!", este mesajul postat de Victor Ponta pe pagina personala de Facebook.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut