UPDATE: Premierul Cîțu vine vineri în Sălaj

1
264

Prim-ministrul Florin Cîțu se va afla vineri, 11 iunie, într-o vizită de lucru în Sălaj.

Programul cuprinde o vizită la fabrica Michelin, de la ora 11.00, iar la ora 12.30 premierul și delegația guvernamentală se vor deplasa pe traseul tronsonului II al variantei ocolitoare a municipiului Zalău. De la ora 13.00, în orașul Șimleu Silvaniei, la Casa Orășenească de Cultură, va avea loc o ședință a Biroului Politic Județean al PNL Sălaj, iar de la ora 14.00, în apropierea Parcului Central din același oraș, va avea loc lansarea candidatului PNL la Primăria Șimleu Silvaniei.

La ora 16.00 va avea loc o vizită la „Maratonul Vaccinării”, în parcarea mall-ului Zalău Value Center, iar de la ora 16.30, în Sala Porolissum a Consiliului Județean Sălaj, va avea loc o conferință de presă.

Alături de premierul Florin Cîțu se vor afla și Lucian Bode, ministru al Afacerilor Interne și președinte al PNL Sălaj, Emil Boc, primarul municipiului Cluj Napoca, europarlamentarul Rareș Bogdan (prim vicepreședinte PNL), Robert Sighiartău (secretar general al PNL), Dinu Iancu Sălăjanu, președintele Consiliului Județean Sălaj, și Dari Toma, prefectul județului Sălaj.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.