septembrie 23, 2023

FC Silvania este eliminată din Cupa Romaniei de F.C.M. Targu Mureş
Meciul a inceput in nota de dominare a oaspeţilor, care din primele minute s-au instalat in jumătatea de teren a echipei noastre. Prima mare ocazie a oaspeţilor se consemnează in minutul 13, cand Florin Dan reia pe langă poarta lui Miron. FC Silvania nu reuşeşte să ajungă la poarta targmureşenilor, care domină clar centrul terenului.
In minutul 21 se petrece prima mare ocazie a echipei lui Adrian Anca, prin Huzuneanu care şutează după o preluare dar respinge portarul oaspeţilor, Şteţca. Pană la finalul primei reprize, FCM Targu Mureş mai are cateva ocazii, rămase insă fără rezultate notabile.
Partea secundă a jocului incepe in aceeaşi manieră de conducere a jocului de către oaspeţi. Minutul 53 lovitură liberă pentru elevii fostului internaţional Ioan Sabău, executată de Vasilache, mingea trecand puţin pe langă stalpul porţii lui Miron. In minutul 54 FC Silvania pleacă pe contraatac, dar Adrian Hadar ratează o minge venită de la căpitanul şimleuanilor, George Petcuţ. In minutul 65, Astafei de la oaspeţi reia cu capul, insă Miron respinge de sub bara porţii. Singurul gol al meciului a venit in minutul 80 al partidei, in urma unei preluări cu mana a lui Astafei, aflat cu spatele la centralul Dan Monea. Preluarea este urmată de un şut la firul ierbii, după o balbaială in careul echipei lui Anca.
In ultimele 10 minute oaspeţii nu au cedat iniţiativa, aceştia reuşind să ţină jocul sub control. Toate atacurile timide ale echipei noastre nu au adus golul mult aşteptat de cei aproximativ 400 de spectatori prezenţi la meci.
Adrian Anca a declarat după meci: “Am intalnit o echipă de primă ligă solidă, bine organizată, care a venit cu un ascendent moral bun in urma victoriei din meciul cu CFR Cluj. Pe de altă parte, eu ii felicit pe elevii mei, au jucat cu dăruire. Am incercat să mergem mai departe, ne-am agăţat de orice fază, dar nu am putut mai mult”.
FC Silvania: Bogdan Miron – Sebastian Ianc, Raul Crişan, Dan Mureşan, Nicolae Ghiţă -Schwarzkopf Istvan,. Răzvan Huzuneanu, Dumitru Muntean, George Petcuţ (Vasile Prodan), Adrian Hadar (Alexandru Gego), Vasile Pop (Cristian Andor) Antrenori: Adrian Anca-principal, Emil ştef-secund.
FCM Targu Mureş: Mihai Şteţca – Laurenţiu Popete, Marius Bălău, Cristian Munteanu, Borislav Topic, Alin Bitiş, Dan Matei (căpitan), Ciprian Vasilache, Mihai Stere, Florin Dan, Victor Astafei (Andrei Cordoş). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.
Arbitrii: Dan Monea (Aiud) – central, Zoltan Szekely (Baia Mare), Iulius-Radu Timar (Marghita).
Cartonaşe galbene: Bitiş, Bălău şi Vagner, toţi trei de la oaspeţi.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut