Prejudiciu de 7300 lei recuperat de politisti

Politistii din cadrul Postului de Politie Pericei continua cercetarile intr-un dosar penal privind infractiunile de inselaciune si violare de domiciliu, fapte comise in luna februarie a acestui an. Prejudiciul a fost recuperat in totalitate.

rn

La data de 27 februarie, un barbat din comuna Pericei a sesizat Politia prin plângere despre faptul ca cinci persoane necunoscute s-au prezentat la locuinta acestuia, la data de 26 februarie, si i-au propus inlocuirea jgheaburilor in schimbul sumei de 1700 de lei.

rn

Proprietarul a acceptat oferta, insa la finalul lucrarii, persoanele in cauza i-au solicitat suma de 9000 de lei, pe motiv ca a fost nevoie de mai multe materiale. in acel moment acestea au patruns in locuinta fara acordul proprietarului si au refuzat sa plece pâna nu primesc suma solicitata. in final, cei 9000 de lei le-au fost oferiti si au plecat.

rn

Verificarile efectuate de politisti au dus la identificarea si prinderea persoanelor banuite de comiterea faptelor, vineri, 5 iunie. Este vorba despre cinci tineri, cu vârste cuprinse intre 19 si 30 de ani, patru din judetul Covasna si unul din judetul Harghita.

rn

Prejudiciul in valoare de 7300 lei a fost recuperat si restituit celui pagubit.

rn

Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru infractiunile de inselaciune si violare de domiciliu, dar si pentru documentarea intregii activitati infractionale a acestora.

Pentru a preveni astfel de fapte recomandam cetatenilor sa nu aibe incredere in oferte miraculoase.

rn

in situatia in care va confruntati cu asemenea situatii, adresati-va de urgenta celei mai apropiate unitati de politie sau apelati numarul unic de urgenta 112.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *