octombrie 4, 2022

Prefectura Salaj are rezultate mari cu site-ul dedicat Centenarului

La doar câteva luni de la lansarea lui, site-ul care centralizeaza informatiile despre manifestarile organizate în Salaj la 100 de ani de la realizarea Marii Uniri din 1918 este în topul cautarilor legate de Centenar din mediul virtual,.

rn

Pagina www.centenarsalaj.ro a fost înfiintata în decembrie 2017, la initiativa Grupului de Lucru "Centenar" Salaj, si si-a propus sa devina cea mai importanta sursa de informatie legata de celebrarea Centenarului Marii Uniri în judetul Salaj.
Potrivit datelor prezentate luni, 4 iunie, de catre Raul Mocuta, membru al Grupului de Lucru "Centenar" Salaj, de la lansare si pâna în prezent pe site au fost publicate 98 articole, 101 evenimente – din care 49 au avut deja loc -, 214 fotografii si 36 linkuri video, toate având ca subiect Centenarul Marii Uniri.
Din luna decembrie 2017, pagina a avut un total de 29.000 de vizitatori unici si 47.000 de vizite. De asemenea, site-ul este pe primele pozitii în principalul motor de cautare, Google, dupa cuvântul "centenar", în fata unor site-uri similare, dedicate Centenarului, realizate de Ministerul Culturii sau alte institutii publice sau private din România.
Prefectul judetului Salaj, Florin Florian, a multumit în acest context presei si tuturor institutiilor care s-au implicat în acest proiect, prin care se doreste o mediatizare cât mai buna a activitatilor din Salaj vizând Centenarul.
Mircea Ciocian, sef serviciu în cadrul Institutiei Prefectului, a subliniat faptul ca site-ul va exista si dupa anul 2018, când accentul se va pune pe materialele documentare reunite aici, spre deosebire de acest an, când sectiunea dedicata calendarului de actiuni este cea mai cautata.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.