Prefectul, în control la centrele de vaccinare din județ

0
195

Prefectul judeţului Sălaj, Dari Toma, a vizitat, luni, alături de reprezentanţi ai administraţiilor locale, centrele de vaccinare din Cehu Silvaniei, Sărmăşag şi Şimleu Silvaniei, pentru a vedea la faţa locului felul în care se desfăşoară campania judeţeană de vaccinare anti-COVID, în condiţiile creşterii din ultima perioadă a numărului de persoane care doresc să imunizeze, dar și a numărului de îmbolnăviri.

„În toate cele trei centre vizitate condiţiile oferite celor care doresc să se vaccineze sunt foarte bune şi sunt respectate toate măsurile sanitare, atât în ceea ce priveşte locaţiile respective, cât şi privitor la vaccinurile administrate, care sunt în perioada de valabilitate. De asemenea, în toate cazurile am găsit personal medical dedicat, care face eforturi uneori supraomeneşti pentru a continua imunizarea populaţiei. Mă bucur că şi administraţiile locale susţin acest efort şi vreau să le felicit pentru asta. Vaccinarea rămâne cea mai sigură şi simplă cale de a combate pandemia şi a reveni la normalitate”, a precizat prefectul Dari Toma.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.