ianuarie 27, 2023

Prefectul, în control la centrele de vaccinare din județ

Prefectul judeţului Sălaj, Dari Toma, a vizitat, luni, alături de reprezentanţi ai administraţiilor locale, centrele de vaccinare din Cehu Silvaniei, Sărmăşag şi Şimleu Silvaniei, pentru a vedea la faţa locului felul în care se desfăşoară campania judeţeană de vaccinare anti-COVID, în condiţiile creşterii din ultima perioadă a numărului de persoane care doresc să imunizeze, dar și a numărului de îmbolnăviri.

“În toate cele trei centre vizitate condiţiile oferite celor care doresc să se vaccineze sunt foarte bune şi sunt respectate toate măsurile sanitare, atât în ceea ce priveşte locaţiile respective, cât şi privitor la vaccinurile administrate, care sunt în perioada de valabilitate. De asemenea, în toate cazurile am găsit personal medical dedicat, care face eforturi uneori supraomeneşti pentru a continua imunizarea populaţiei. Mă bucur că şi administraţiile locale susţin acest efort şi vreau să le felicit pentru asta. Vaccinarea rămâne cea mai sigură şi simplă cale de a combate pandemia şi a reveni la normalitate”, a precizat prefectul Dari Toma.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut