noiembrie 29, 2022

Prefectul Florin Florian si-a inaintat demisia

Luni, 25 noiembrie 2019, prefectul judetului Salaj, Florin Florian si-a inaintat demisia. Aspect confirmat de catre Sebastian Olar, purtator de cuvânt al Institutiei Prefectului judetul Salaj. Demisia va intra in aplicare dupa hotararea de Guvern si publicarea in Monitorul Oficial. De altfel, actualul premier Ludovic Orban, a declarat inca din seara incheierii campaniei electorale, vineri 22 noiembrie 2019, ca toti prefectii si subprefectii numiti în timpul guvernarii anterioare vor fi schimbati. 

rn

In cadrul sedintei lunare a Colegiului Prefectural, de marti 26 noiembrie 2019, prefectul demisionar va da mai multe detalii cu privire la solicitarea de incetare a detasarii, Florin Florian a fost detasat de la Inspectoratul de Stat in Constructii Salaj, in martie 2017, unde detinea functia de inspector sef.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *