septembrie 28, 2023

Prefectul a ales mediul rural pentru prima zi de școală

2

Prefectul Dari Toma a ales să participe la festivitatea de deschidere a noului an școlar la o unitate de învățământ din mediul rural.

Acesta a fost prezent, alături de unii lideri UDMR, la Liceul Tehnologic Nr. 1 Şărmăşag.

“Dragi elevi, astăzi începe o nouă aventură în călătoria voastră educațională, iar cadrele didactice şi părinţii sunt aici să vă ghideze și să vă susțină în fiecare pas al acestei călătorii.

Noul an școlar aduce cu el oportunități noi, prieteni noi și provocări noi. Vă încurajez să abordați acest nou an şcolar cu inimile deschise, cu curiozitate și cu dorința de a învăța. Fiecare zi este o șansă de a vă dezvolta abilitățile, de a vă descoperi talentele și de a vă îndeplini visele”, a precizat, în alocuţiunea susţinută cu acest prilej, prefectul Dari Toma.

2 thoughts on “Prefectul a ales mediul rural pentru prima zi de școală

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut