Predare de stafeta la varful ISJ Salaj

La sediul Inspectoratului Judetean Scolar Salaj a avut loc ieri, 2 iunie, sedinta de numire oficiala a noului inspector general adjunct si a noului director al Casei Corpului Didactic Salaj, in prezenta prefectului Virgil {urcas si a inspectorului scolar general, Vasile Bulgarean. 

rn

Preotul Cosmin Porcar a fost numit adjunct al Inspectoratului Scolar Judetean in locul Mioarei Gudea, iar consilierul local liberal Gheorghe Bancea a fost numit la conducerea Casei Corpului Didactic Salaj, in locul Corinei Fort, sotia lui Calin Fort, presedinte PSD Zalau si administrator public al orasului.

rn

La preluarea mandatului de inspector general adjunct, Cosmin Porcar a declarat ca se simte onorat de nominalizarea lui pentru acest post si a precizat ca isi doreste o buna colaborare cu administratiile locale.
"Este o onoare deosebita pentru mine si in egala masura o mare provocare. Un aspect important care a cantarit foarte mult atunci cand am luat decizia de a veni alaturi de dumneavoastra a fost profesionalismul de care ati dat si dati dovada mereu. Un obiectiv prioritar il constituie organizarea cu succes a exmenelor nationale pentru elevii claselor a VIII- a si a XII – a in special in aceasta perioada de pandemie. Cu implicarea a intregii noastre echipe sunt convins insa ca vom face tot ceea ce este necesar ca elevii nostri sa fie in siguranta si sa aiba un mediu propice performantei. Imi doresc alaturi de dumneavoastra stimati colegi sa lucram in interesul elevilor salajeni a intregului corp profesoral, al parintilor dezvoltand totodata si un parteneriat eficient si constructiv cu administatiile locale", a declarat noul adjunct al ISJ Salaj.

rn

La randul sau, noul director al Casei Corpului Didactic Salaj, Gheorghe Bancea, a promis ca isi va da toata silinta pentru a-si indeplini cu succes mandatul.
"Atata timp cat voi ocupa aceasta functie o sa imi canalizez toata energia si toata experienta pentru a duce la indeplinire tot ceea ce inseamna activitatea Casei Corpului Didactic. Mai mult, fiindca suntem intr-o perioada critica la nivel mondial si national de o perioada provocata de aceasta problema medicala cred ca, impreuna cu colegii nostri vom gasi cele mai bune solutii astfel incat cadrele didactice din judet sa beneficieze de ele, iar prin intermediul lor elevii sa fie principalii beneficiari ai acestor programe de formare si cred ca vom face o analiza astfel incat sa gasim cele mai bune solutii. Mai mult, in momentul in care am acceptat sa vin alaturi de echipa inspectoratului scolar am vazut ca la conducerea sa exista o persoana cu multa experienta iar acest lucru mi-a dat incredere si am acceptat sa fac parte din echipa, si nu in ultimul rand trebuie sa le multumesc tutror celor care au incredere in mine, iar acest lucru imi da putere sa merg mai departe" , a afirmat Gheroghe Bancea.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *