Predare de ștafetă la comandamentul Regimentului 69 Artilerie Mixtă „Silvania”

2
1211

Noul comandant al Regimentului 69 Artilerie Mixtă „Silvania” este, începând cu 1 iulie, Locotenet-colonelul Francisc Ștefan Bara, după ce fostul Comandant – Colonel Sas George a trecut în rezervă, după o carieră militară de 39 de ani.

Ceremonia militară de predare-primire a comenzii și a drapelului de luptă ale Regimentului a avut loc joi, 1 iulie, la comandamentul militar, în prezența autorităților publice județene și locale, a comandantului Diviziei 4 Infanterie „Gemina” general maior Dorin Blaiu, a comandanților structurilor subordonate acesteia, a numeroși invitați (cadre militare active, în rezervă sau în retragere).

Potrivit comunicatului publicat de unitatea militară, evenimentul a debutat cu predarea-primirea ștafetei între colonelul Sas George și locotenentul colonel Francisc Ștefan Bara, urmată de  ceremonia emoționantă de trecere în rezervă a colonelului Sas George, după o carieră militară de 39 de ani.

”După prezentarea ordinului de trecere în rezervă și a principalelor repere biografice, au luat cuvântul Prefectul Județului Sălaj, domnul Dari Toma și Comandantul Diviziei 4 Infanterie „Gemina” – domnul General Maior Dorin Blaiu, care au adresat ofițerului mulțumiri și felicitări pentru cariera militară de excepție. În cuvântul său, domnul colonel George Sas a făcut un scurt bilanț al carierei sale, a mulțumit subordonaților, eșaloanelor superioare, celorlalte unități și mari unități din cadrul Diviziei, autorităților publice județene și locale și familiei pentru sprijinul acordat”, se arată în comunicat.

Colonel George Sas a primit apoi onorul și a trecut pentru ultima dată în revistă formația Regimentului. Evenimentul s-a încheiat cu defilarea unității.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.