septembrie 30, 2022

Precizari

Cu privire la articolul aparut in ziarul “Graiul Salajului” in data de 12.01.2009, “Pentru o asistenta sanitara decenta” la Mirsid, am constatat ca trebuie facute unele rectificari:
-Doamna doctor Raluca Anton nu a venit la Mirsid din cand in cand, asa cum este scris in articolul dvs., dansa a respectat un program stabilit, lucru care merita multumiri;
-Aducerea unui medic titular in Mirsid nu este din cauza nemultumirilor fata de doamna doctor Raluca Anton, ci datorita faptului ca in Mirsid avem nevoie sa fie medic si asistenta titulara, care sa locuiasca in comuna si sa poata raspunde solicitarilor locuitorilor comunei, pentru ca, asa cum ati scris in articolul mai sus mentionat, boala nu vine in timpul programului, ci atunci cand nu te astepti.
-In legatura cu punctele sanitare in localitatile Popeni, Moigrad – Porolissum si Firminis, acestea inca nu s-au amenajat, dar exista o intentie a autoritatilor locale de a se amenaja asemenea puncte sanitare.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.