octombrie 3, 2023

Avand in vedere ca in articolul “Am sesizat peste tot, dar nimic nu s-a schimbat”, din 11 martie a.c., au aparut informatii eronate despre compania Romtelecom, care induc in eroare opinia publica, va rugam sa publicati urmatoarea precizare, pentru corecta informare a cititorilor dvs.:
Va informam ca la adresa strada General Dragalina, blocul D29, Romtelecom nu are cabluri sau circuite instalate aerian pe stalpul de iluminat public la care se face referire in articol. In plus, racordul Romtelecom la blocul D29 a fost facut in urma cu mai mult de 10 ani si nu au mai fost executate lucrari suplimentare in scara blocului. Drept urmare, problemele semnalate de domnul Gyorfi Dezideriu si prezentate in articolul publicat in cotidianul “Graiul Salajului” nu au fost generate de Romtelecom.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut