decembrie 5, 2022

Referitor la articolul publicat in ziarul din 11.03.2009, intitulat “Am sesizat peste tot, dar nimic nu s-a schimbat”, facem urmatoarea precizare:
Va facem cunoscut faptul ca stalpul mentionat in articolul amintit anterior face parte din LES 0,4 kV iluminat public strada General Dragalina si se afla in gestiunea unitatii noastre. Circuitele amplasate pe stalpul mentionat se gasesc in proprietatea a 4 (patru) firme de CaTV si F.O., montarea facandu-se fara un aviz din partea SDEE Zalau. Starea actuala a stalpului mentionat se datoreaza incarcarii si tractiunii existente in stalpul tip SC 10001 de circuitele amplasate pe acesta.
Ca urmare a acestui fapt, unitatea noastra s-a autosesizat, convocand prin adresa nr.174/26.02.2009, cele 4 firme care au amplasate circuite de CaTV si F.O. pe stalpul mentionat. In urma acestei intalniri, a fost semnat un angajament prin care stalpul mentionat de tip SC 10001 va fi inlocuit pana cel tarziu in 27.03.2009 cu un stalp special de tip SC 10002. Inlocuirea stalpului aflat in discutie va duce la remedierea situatiei actuale.
Cu aceasta ocazie, atentionam firmele de CaTV si F.O. de faptul ca unitatea noastra interzice montarea de circuite pe stalpii aflati in proprietate, fara un studiu de coexistenta avizat in comisia CTA a SDEE Zalau. Montarea de circuite, fara respectarea celor mentionate anterior, va duce la demontarea acestora fara preaviz din partea noastra, iar cheltuielile aferente acestor lucrari vor fi suportate de catre firmele in cauza.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *