Precampanie electorală: PSD își atacă partenerii de guvernare

Precampanie electorală: PSD își atacă partenerii de guvernare

Deși sunt parteneri în coaliția de guvernare, liberalii și social democrații par să se pregătească deja pentru alegerile din 2024, când vor fi adversari, astfel că atacurile reciproce se țin lanț.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a ieșit public pentru a cere socoteală liberalilor pentru o serie de măsuri adoptate de aceștia.

“Anumiți colegi de coaliție sunt datori să dea explicații românilor. De ce au trecut în PNRR închiderea termocentralelor dacă nu le-a cerut nimeni? De ce au liberalizat piața energiei fără să pună nimic în loc? De ce au aprobat achiziția de vaccinuri de 1 miliard de euro? De ce nu au prins irigațiile în PNRR?!

Sunt multe lucruri care trebuie explicate. La fel cum trebuie să explice de ce vor ca o pensie de 1800 de lei să crească cu 270 de lei, iar o pensie de 18.000 de lei să crească cu 2700 de lei, adică de 10 ori mai mult. Oare nu ar trebui ca în vremuri de criză să îi ajutăm mai mult pe cei cu venituri mai mici și mai puțin pe cei care nu au nici grija facturilor, nici a frigului și nici a prețurilor mari?!”, spune președintele PSD, Marcel Ciolacu.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *