TenarisSilcotub, leader global în fabricarea de produse tubulare, caută colegi noi pentru departamentul IT Development Web & Mobile în locațiile din Zalău, Cluj-Napoca, dar și din alte regiuni.

Crezi că te-ai potrivi în echipă?

Dacă îți place să programezi și să creezi noi aplicații web și mobile, la TenarisSilcotub ai oportunitatea de a face ceea ce îți place și de a avea un impact în modelarea aplicațiilor noastre industriale.

Vei lucra într-o echipă globală, prin urmare engleza este necesară, precum și experiență solidă în proiecte de programare și creare de aplicații Web & Mobile. Poți alege să lucrezi dintr-un birou smart și fun sau de oriunde pentru că suntem adepții unui sistem de lucru hibrid.

Ce vei face pe postul de Sr. IT Applications Developer?

Dacă ai abilități tehnice în ASP.NET, C#, JavaScript, AngularJS, HTML, CSS și Microsoft SQL Databas, la TenarisSilcotub vei dezvolta aplicații web și mobile pentru sistemele noastre industriale. De asemenea, vei contribui la modelul conceptual și vei ajuta la dezvoltarea configurațiilor sarcinilor și a proiectelor funcționale. Vei efectua sarcini de conversie și integrare, și vei implementa regresia, integrarea și testarea utilizatorilor.

În plus, vei monitoriza implementarea sarcinilor și vei oferi asistență după implementare.

Pentru mai multe detalii accesează link-ul: https://smrtr.io/7-_DT

Despre TenarisSilcotub

Misiunea TenarisSilcotub este de a oferi valoare clienților prin dezvoltarea de produse, excelență în producție și gestionarea lanțului de aprovizionare. Personalul Tenaris din întreaga lume se angajează să se îmbunătățească continuu prin schimbul de cunoștințe în cadrul unei singure organizații globale.

TenarisSilcotub reprezintă o comunitate de peste 1.800 de angajați, care lucrează în cadrul fabricii de țevi din Zalău, al oțelăriei din Călărași și al fabricii de prăjini de pompare din Câmpina, al centrelor de servicii din Ploiești și Cluj-Napoca, al centrului de colectare a fierului vechi din Popești Leordeni sau al birourilor comerciale din București.