septembrie 26, 2022

Poza virala a lui Liviu Dragnea si comentarii cu mii de like-uri pe facebook

Liviu Dragnea a postat, pe pagina sa de Facebook, o fotografie în care apare alaturi Calin Popescu Tariceanu, Darius Vâlcov, Eugen Teodorovici si Niculae Badalau. Ei stau în jurul unei mese pline cu dosare si hârtii. Liderul PSD a postat aceasta fotografie alaturi de textul "Cu cifrele pe masa. Viitorul arata bine!".

rn

Internautii au început sa comenteze la aceasta postare, iar unele dintre comentarii au adunat si mii de like-uri.

rn

"Cifrele le stim si noi: euro e la un maxim istoric, robor la trei luni e la 3,11%, pretul la energie a explodat, avem azi o tranzactie la 750 lei/ mwh, cu 9% peste recordul precedent. Viitorul o arata bine, dar doar pentru hotii si violatorii pe care îi eliberati si le dati si despagubiri. Sau va referiti la cei peste 30 de morti de pe urma epidemiei de gripa, unii din ei morti la usa spitalului unde nimeni nu avea timp de ei?"

rn

"Cam inghesuiti acolo, nu ati gasit o masa mai mare sau incercati sa va obisnuiti cu ideea de celula?"

rn

"Ala 2 ani, ala 3 ani. La tine 7. Sper ca arata bine viitorul. Cu executare!"

rn

"Nea Livache iti multumesc din inima ca existi. Fara tine, eram si acum un apolitic habarnist. Dar tu ai reusit imposibilul. Din apolitic habarnist am devenit antipesedist convins. P.S. Sa vezi ce te injura matusile mele (devenite si ele antipesediste)"

rn

"Ce voiam sa va zic: mare grija la Badalau sa nu fure ceva de prin casa, e obisnuit sa ciordeasca de pe la munca. Tabloul de pe perete l-a adus Valcov de la cimitir sau l-a pictat Irinuca la scoala? Tariceanu se uita cam fix la Teodorovici, vrea iar sa-si schimbe nevasta? In rest si noi stam bine la cifre: € e aproape 5, nr. victimelor facute de beneficiarii recursului compensatoriu este in crestere, cormoranii se balacesc in piscine. Ah, si inca ceva, mai usor cu combinatiile pe fonduri europene, cica LCK e inca in carti, n-ati mazilit-o cum trebuie!"

rn

"Hai cu ordonanta aia! Ne-am cam plictisit in casa. La piscina nu putem, nu avem loc de cormorani."

rn

USR a postat pe facebook ca: "Cifrele despre care Dragnea, Vâlcov si Badalau ar trebui sa vorbeasca sunt 3 ani si 6 luni cu executare, 8 ani cu executare si 1 an cu executare. Viitorul nu arata deloc bine cu penali la putere. Acesti politicieni corupti care au furat din banii românilor nu ar trebui sa fie la conducerea tarii si sa se ocupe de cifrele bugetului."

rn

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.