Pot începe lucrările pe tronsonul Mihăiești-Zimbor

1
685

Se poate da startul oficial pentru începerea lucrărilor pe tronsonul dintre Mihăiești și Zimbor, a anunțat, miercuri după amiază, ministrul Transporturilor. Cătălin Drulă spune că a emis autorizația de construire pentru lotul de circa 13 kilometri, parte din Autostrada Transilvania.

„A doua autorizație de construire pe care am emis-o este pentru Autostrada Transilvania, tronsonul dintre Mihăiești și Zimbor – primul din județul Sălaj. Pe cei 13 km ai secțiunii se vor construi: un nod rutier la Zimbor, 11 poduri (2,2 km lungime totală), 21 de podețe, o parcare de scurtă durată (de-o parte și de alta a drumului). Acest lot a fost licitat <la pachet> cu unul învecinat, aflat deja în execuție: Nădășelu – Mihăiești, unde am fost în vizită acum două săptămâni. Sunt mulțumit de cum avansează lucrările, iar constructorul român e mobilizat foarte bine în teren. Cu bani din PNRR, între Nădășelu și Poarta Sălajului (42 km, proiecte de 2 miliarde de lei) vrem să terminăm lucrările până în 2023”, a explicat Cătălin Drulă.

Cealaltă autorizație de construire la care se referă ministrul este pentru lotul 3 (între DN6 – Bragadiru și A1) din Autostrada de centură a Bucureștiului.

Cele două proiecte, odată finalizate, „vor fi mană cerească pentru zona metropolitană a Bucureștiului și inima Ardealului”, spune Cătălin Drulă.

1 COMENTARIU

  1. In sfarsit, se misca ceva in tara asta. Bravo, Drula! Cel mai bun ministru al Transporturilor din ultimi 30 de ani. Pacat insa ca sunt destui hoti si corupti prin alte partide care nu doresc dezvoltarea Romaniei.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.