septembrie 26, 2022

Pot începe lucrările la DJ 109P, care leagă Camăr de județul Satu Mare

Consiliul Județean Sălaj a emis, miercuri, 7 septembrie, ordinul de începere a lucrărilor la drumul județean 109P.

În prezența președintelui Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, și a vicepreședintelui Szilágyi Róbert-István, a fost predat, tot miercuri, amplasamentul pentru modernizarea tronsonului ce leagă localitatea Camăr de județul Satu Mare.

“Fiecare comunitate din Sălaj contează, iar preocuparea noastră, a administrației județene, este să profităm de orice oportunitate de finanțare pentru a implementa proiecte care să contribuie la dezvoltarea locală și la îmbunătățirea vieții cetățenilor. Dacă în urmă cu câteva zile, anunțam semnarea contractului de finanțare pentru modernizarea Drumului Județean 109P, astăzi dăm startul lucrărilor propriu-zise. Constructorul ne-a dat asigurări că în decurs de un an va finaliza investiția, astfel încât să avem o nouă poartă de intrare și ieșire în și din Țara Silvaniei. Prin acest proiect, construim, practic, un nou drum, având în vedere faptul că drumul existent este unul de pământ, ce nu a fost vreodată asfaltat”, a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu.

Finanțat prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, contractul are o valoare totală de 10,5 milioane de lei și vizează modernizarea sectorului de drum în lungime de 3,5 km, lucrări de supralărgiri, executarea benzilor de încadrare, realizarea șanțurilor, a rigolelor, zidurilor de sprijin și podețelor.

2 thoughts on “Pot începe lucrările la DJ 109P, care leagă Camăr de județul Satu Mare

  1. ar fi bine sa legati si Sumal de Balc (Salaj- Bihor) .Se scurteaza ruta catre o destinatie turistica de interes iar drumul existent cu placi de beton este din anii 70 cand au inceput exploatarile de petrol in zona.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.