septembrie 21, 2023

Pot începe exproprierile pe tronsonul Mihăiești – Suplacu de Barcău

1

Hotărârea privind declanșarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată aflate pe coridorul lucrărilor de utilitate publică de interes național “Secțiunea 3B Mihăiești – Suplacu de Barcău”, din cadrul Autostrăzii Transilvania (Brașov – Târgu Mureș – Cluj – Oradea), a fost aprobată în ședința de Guvern de joi, 3 martie.

Sunt vizate localitățile Zimbor, Sânmihaiu Almașului, Românași, Treznea și Zalău, din județul Sălaj. și localitatea Sânpaul, din județul Cluj.

Contractele de execuție pentru sectoarele unde pot demara acum procedurile de expropriere au fost semnate încă de anul trecut.

“Reiterez faptul că Autostrada Transilvania si Varianta Ocolitoare Zalău sunt două dintre obiectivele de infrastructură pe care le urmăresc cu atenție si care sunt de interes major pentru județul Sălaj și Regiunea de Nord-Vest”, spune Lucian Bode, fost ministru al Transporturilor, actual ministru de Interne.

1 thought on “Pot începe exproprierile pe tronsonul Mihăiești – Suplacu de Barcău

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut