Pot începe exproprierile pe tronsonul Mihăiești – Suplacu de Barcău

1
1170

Hotărârea privind declanșarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată aflate pe coridorul lucrărilor de utilitate publică de interes național “Secțiunea 3B Mihăiești – Suplacu de Barcău”, din cadrul Autostrăzii Transilvania (Brașov – Târgu Mureș – Cluj – Oradea), a fost aprobată în ședința de Guvern de joi, 3 martie.

Sunt vizate localitățile Zimbor, Sânmihaiu Almașului, Românași, Treznea și Zalău, din județul Sălaj. și localitatea Sânpaul, din județul Cluj.

Contractele de execuție pentru sectoarele unde pot demara acum procedurile de expropriere au fost semnate încă de anul trecut.

„Reiterez faptul că Autostrada Transilvania si Varianta Ocolitoare Zalău sunt două dintre obiectivele de infrastructură pe care le urmăresc cu atenție si care sunt de interes major pentru județul Sălaj și Regiunea de Nord-Vest”, spune Lucian Bode, fost ministru al Transporturilor, actual ministru de Interne.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.