februarie 9, 2023

Posturile de sefi de sectie ale celei mai mari unitati spitalicesti din Salaj, scoase la concurs

La numirea in functie, medicii vor incheia cu spitalul, reprezentat de manager, un contract de administrare cu o durata de trei ani.

rn

12 din totalul celor 20 de structuri din subordinea Spitalului Judetean de Urgenta Zalau sunt scoase la concurs, pentru celelalte urmand sa fie organizate examene dupa expirarea perioadei de numire in functie. 

rn

Asfel, cea mai mare unitate spitaliceasca de pe raza judetului Salaj, Spitalul Judetean de Urgenta Zalau are vacante posturile pentru sefi de sectie la Pediatrie, Psihiatrie, Cardiologie, Neurologie, Obstetrica-Ginecologie, Dermatovenerologie, Ortopedie-traumatologie, ATI, Pneumologie, Serviciul Judetean de Medicina Legala, laboratoarele de radiologie si imagistica medicala, respectiv analize medicale.
Potrivit conducerii Spitalului Judetean de Urgenta Zalau, medicii care isi doresc aceste posturi trebuie sa aiba cel putin cinci ani in specialitatea postului si sa nu fi fost sanctionati in ultimii doi ani de catre unitatile la care au fost angajati sau de catre Colegiul Medicilor. Nu se pot inscrie medicii carora le-a incetat contractul de administrare.
Concursul consta in trei probe: interviu – sustinerea proiectului de management, o proba scrisa si o proba clinica sau practica.
Proiectul de management va viza, pe 8 – 10 pagini, propuneri de imbunatatire, iar proba scrisa se sustine din Legea 95/2006 privind reforma iin domeniul sanatatii, cu modificarile si completarile ulterioare si legislatia secundara aferenta.
in ceea ce priveste proba clinica sau practica, aceasta se sustine in fata comisiei de examinare pe baza metodologiei stabilite pentru obtinerea titlului de medic specialist.
Concursurile se organizeaza in perioada 6 august – 4 octombrie 2018 si se vor desfasura conform prevederilor Ordinului Ministerului Sanatatii.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut