septembrie 24, 2022

Posturi vacante la Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Salaj

Politia din Jibou are nevoie de ofiter pentru investigatii criminale, iar cea din simleu Silvaniei cauta un ofiter pentru ordine si siguranta publica

rn

Potrivit unor anunturi publicate pe adresa de web a Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Salaj, oamenii legii cauta sa angajeze doua persoane, ofiteri, in orasele simleu Silvaniei si Jibou.

rn

Astfel, este vorba de un post vacant de ofiter de politie prevazut cu functia de ofiter principal I, in cadrul Politiei Orasului simleu Silvaniei – Compartimentul ordine publica-siguranta publica si patrulare si de un post vacant de ofiter de politie prevazut cu functia de ofiter principal I, in cadrul Politiei Orasului Jibou – Formatiunea investigatii criminale.

rn

Ocuparea acestor posturi se va face prin modalitatea incadrarii directe ca politist, in vederea reducerii deficitului de politisti in structurile Ministerului Afacerilor Interne, din randul persoanelor care indeplinesc conditiile legale, criteriile specifice si cerintele pentru ocuparea postului vacant.

rn

inscrierea candidatilor se face personal la sediul IPJ Salaj, indiferent de localitatea unde isi are domiciliul candidatul, pana in data de 22 ianuarie 2019 inclusiv, doar in zilele lucratoare, in intervalul orar 10.00 – 14.00.

rn

Cei interesati pentru ocuparea acestor functii pot obtine relatii suplimentare privind organizarea si desfasurarea concursului/examenului de la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Salaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.