septembrie 30, 2022

Posturi libere la Ambulanta Salaj

Institutia are nevoie de un asistent medical de farmacie si de un sofer pe autosanitara

rn

In perioada 12-15 februarie, Serviciul de Ambulanta Judetean Salaj organizeaza concurs pentru ocuparea unui post de asistent medical de farmacie pe perioada determinata.

rn

Persoanele interesate pentru ocuparea acestui post trebuie sa aiba liceul in specialitatea asistent de farmacie, scoala postliceala sau colegiu; certificat de membru OAMGMAMR cu viza anuala; asigurare de malpraxis incheiata anual; adeverinta de participare la concurs eliberata de OAMGMAMR; vechime minima in specialitate de 6 luni.

rn

Potrivit managerului SAJ Salaj, Narcisa Balint, concursul se va desfasura la sediul institutiei din municipiul Zalau, str. Simion Barnutiu, nr. 67, astfel: pe data de 12 februarie 2019, de la ora 11.00 – este programata proba scrisa, urmand ca pe data de 15 februarie 2019, de la ora 11.00, sa se desfasoare interviul si proba practica.

rn

De asemenea, in perioada 11 februarie – 14 februarie, Serviciul de Ambulanta Judetean Salaj va organiza un concurs pentru ocuparea unui post vacant de sofer autosanitara I pe perioada nedeterminata, personal contractual.
Conditiile specifice de participare la concurs sunt diploma de bacalaureat sau diploma de absolvire a liceului; permis de conducere pentru sofer profesionist valabil pentru autovehiculele din categoriile B si C; 6 (sase) ani vechime ca sofer profesionist sau 3 (trei) ani vechime ca sofer autosanitar II; certificat de absolvire a cursului de ambulantier.

rn

in data de 11 februarie, de la orele 9.00 va avea loc proba scrisa, iar pe 14 februarie, tot de la orele 9.00, este programata proba practica si interviul.

rn

Pentru ambele posturi, dosarele de candidatura se depun la sediul institutiei din Zaau pana in data de 1 februarie, ora 13.00. Tematica si bibliografia pentru concurs precum si alte informatii privind organizarea si desfasurarea concursului se pot obtine la sediul unitatii, compartimentul RUNOS.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.