Recent, Posta Jibou s-a mutat din spatiul in care a functionat de aproape 40 de ani. Noua locatie este tot pe str. 1 Mai, dar mai la vale cu vreo 50-60 de metri. Actualul sediu, inchiriat de la cooperatia de consum, a fost modernizat, iar pentru evitarea interminabilelor cozi formate pentru plata facturilor in general, precum si pentru alte servicii, s-au mai facut si cateva angajari, ne-a informat d-na Silvia Ceaca, diriginta institutiei. Actualul spatiu, desi asa cum am aratat, este modernizat si functional, mi se pare nepotrivit fiind la parterul unui bloc de locuinte, trotuarul din fata sediului fiind mereu ocupat de solicitantii serviciilor postale.
Posta, asa cum a fost ea cunoscuta din cele mai vechi timpuri, a fost rebotezata de regimul trecut in PTTR, care era condusa de un diriginte, insa probabil pentru a usura furtul, pardon, privatizarea, aceasta s-a divizat in doua institutii, fiecare cu conducere proprie, cu propriul consiliu de administratie, cu propriul aparat administrativ etc.
Revenind la oile noastre, pardon, posta noastra din Jibou, aceasta a functionat aproape 40 de ani intr-o cladire care rivaliza cu blocurile invecinate, de unde a fost alungata de noii proprietari pentru ca, asa cum am aratat, defunctul sau defuncta PTTR s-a divizat in POSTA ROMANA si ROMTELECOM, care pare a fi noul stapan si care doreste ca in spatiul ramas liber sa faca niscaiva comert.
In sfarsit, se impune totusi o intrebare si poate ar fi necesar si un raspuns: in contractul de privatizare s-a prevazut schimbarea obiectului de activitate a spatiilor fostei poste?

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut