Posibilul plagiat al lui Ponta, in discuţia Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare

  0
  6

  Posibilul plagiat al lui Victor Ponta va fi analizat, azi, in şedinţa Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare, deşi ieri Consiliul General in actuala formulă a fost desfiinţat printr-un ordin al ministrului Educaţiei. Ministrul interimar al Educaţiei, Liviu Pop, a venit la Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare, afirmand că va face declaraţii după ce va discuta cu membrii CNATDCU. Membrii Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU) au fost convocaţi la şedinţă, vineri, deşi printr-un ordin de ministru emis ieri a fost desfiinţat Consiliul General, după ce conducerea nu a prezentat ministrului Educaţiei raportul de activitate solicitat.
  Intrebat dacă şedinţa Consiliului General al CNATDCU mai poate avea loc in actuala componenţă, avand in vedere Ordinul de ministru emis ieri, Liviu Pop a spus că nu comentează acest aspect.
  Profesorul Mircea Miclea, membru in Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU), a declarat pentru MEDIAFAX că subiectul privind plagiatul lui Victor Ponta figura pe ordinea de zi a Consiliului General, intrucat această instituţie se ocupă tocmai cu atestarea diplomelor şi nu işi poate permite să se decredibilizeze.
  „Eu am văzut lucrarea, din punctul meu de vedere este plagiat”, a spus profesorul Mircea Miclea.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

  Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

  Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.