Porti deschise la Politie

Angajatii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Salaj au organizat, in cursul zilei de ieri, 24 martie, la sediul inspectoratului, actiunea PORTI DESCHISE (actiune ce face parte din manifestarile dedicate Zilei Politiei Romane). Persoanele care au dorit sa afle detalii despre munca politistilor au fost asteptate in curtea inspectoratului, incepand cu ora 9,30.
Desi vremea a fost destul de potrivnica unei manifestari in aer liber, copiii (in majoritatea lor elevi ai scolilor si liceelor din Zalau) nu s-au lasat intimidati si au asaltat standurile de prezentare si masinile de interventie ale IPJ Salaj. Au fost amenajate standuri de prezentare pe linii de munca, respectiv circulatie rutiera, criminalistica, interventie rapida, resurse umane, politie de proximitate, iar oamenii legii le-au explicat micilor vizitatori modul de functionare a diferitelor masini, aparate si mai ales arme.
Cei prezenti au putut, la randul lor, sa urce in masini si sa se “joace” cu armele politistilor, sub atenta monitorizare a angajatilor de la Directia de Interventie Rapida (DPIR). Cei mai curiosi au facut si o vizita in dispeceratul politiei (unde se primesc apelurile de urgenta), precum si in birourile angajatilor.
Manifestarile vor continua si maine, de la ora 11,00, cand va avea loc sedinta festiva a cadrelor inspectoratului.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *