noiembrie 27, 2022

Portarul Cristian Man s-a desparțit de FC Zalau

Neplatit de câteva luni, tânarul goal-kepeer a solicitat actele de transfer de la conducere și a devenit jucator liber


FC Zalau primește lovituri în plin chiar de la jucatorii proprii. Oarecum, situația este de înțeles, având în vedere ca din cauza problemelor financiare unii dintre ei au și plecat, mai ales ca nu și-au primit salariile de câteva luni. Daca Gabriel Burca, Angelo șimon și Best Dummene Tegbo s-au desparțit de gruparea de sub Meseș în plin tur, odata cu terminarea primei parți a sezonului, Liviu Chețan, Flaviu Dumbravean și Tonko Robert au devenit și ei liberi.

Lista plecarilor a ramas deschisa, mai ales ca președintele Ioan Morar înca nu se poate baza pe nimic concret în viitor. În aceste condiții, toți jucatorii sunt cu gândul la plecare, iar ultimul care s-a desparțit oficial de FC Zalau este unul dintre cei mai importanți jucatori din ultimele sezoane. Este vorba de portarul Cristian Man, care în zilele trecute a solicitat conducerii actele de transfer, iar acum a devenit liber sa își caute echipa.
 “Nu avea rost sa-i tot mințim pe jucatori, fiindca deocamdata nu ne putem baza pe nimic concret. și Cristian Man a solicitat actele de transfer și noi nu ne-am opus. Fiecare își dorește un viitor mai bun”, a declarat președintele Ioan Morar. stop_coloana
La doar 21 de ani, Cristi Man are viitorul în fața și spera sa ajunga din nou la un nivel ridicat, mai ales ca în urma cu trei ani era în lotul lui CFR Cluj cu care a și facut deplasarea la un meci din Liga Campionilor! În vara anului 2013, zalauanul a revenit acasa și a semnat cu FC Zalau, iar pentru echipa din orașul sau natal a evoluat mai bine de doua sezoane, în acest tur fiind titularul de drept la echipa salajeana.  
“Ma bucur ca am putut sa joc pentru ehipa din orașul meu natal și sa ajut cum pot eu mai bine. Sper ca oamenii de aici sunt mulțumiți de mine și ca am lasat o impresie buna. Ca – în orice domeniu – și la FC Zalau au fost urcușuri și coborâșuri, momente frumoase și mai puțin frumoase, dar și probleme pe care nu aș vrea sa le mai întâlnesc în cariera mea. În mare, a fost o perioada frumoasa, din care am învațat anumite lucruri și am prins experiența. Îmi doresc ca lucrurile sa se rezolve la FC Zalau și echipa sa intre pe un fagaș normal”, a spus Cristian Man.

 

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *