ianuarie 29, 2023

Poputea si Pusok – in finala Cupei Romaniei la box

Pentru pugilistii de la CSM Armatura Zalau, anul competitional 2009, incepe in 16 februarie, cand va avea loc finala Cupei Romaniei la box seniori. Competitia se va desfasura la Iasi, in perioada 16-22 februarie, iar de la CSM Zalau vor participa Adrian Poputea, care este legitimat si la Box Club Arad si Püsök Levente. Adrian va concura la categoria 91 de kg, iar Levente se va bate la categoria 75 kg. Antrenorul celor doi boxeri, Ioan Dragos, spera ca la Iasi pugilistii sa cucereasca o medalie.
Pugilistii s-au pregatit foarte bine pentru aceasta competitie, avand programate cate doua antrenamente pe zi, dar din pacate, pentru Püsök Levente au lipsit partidele amicale cu alti sportivi. “Nu am reusit sa facem cateva sparinguri, iar acest lucru sper sa nu se observe in competitie. Oricum, sportivii sunt pregatiti foarte bine si sunt dornici sa-si arate valoarea”, a declarat Ioan Dragos.
Anul trecut, Adrian Poputea si Püsök Levente au fost medaliati cu bronz. Va reamintim ca Adrian Poputea a participat la un turneu de pregatire cu lotul Frantei, iar printre sedintele de pregatire au avut loc si cateva partide amicale cu sportivi francezi. Ioan Dragos spera ca rezultatele acestei pregatiri sa se vada la intrecerile de la Iasi, la Cupa Romaniei.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut