noiembrie 30, 2022

Pop Calin-antrenor licenta A- fotbal :"Proiect bun, inceput prost"

La catva timp distanta de la accederea echipei SCM Zalau in Liga III-a opiniile diferite fata de situatia actuala a echipei si gestionarea managementului acestui club continua sa apara .A fost aceea luare de pozitie a unui fotbalist emblematic din Salaj, fost la UTA si Armatura Zalau ‘ ultimul capitan"-Marius Cozma, acum antrenor la Unirea Mirsid, liga V . Apoi se continua cu luarea de pozitie a unui fost fotbalist la Armatura Zalau si FC Zalau, apoi antrenor la FC Zalau-epoca Moraru si anume prof. Calin Pop.Acesta spune clar ,cu subiect si predicat, la emisiunea de la Salajanul TV, Arena Sportiva ca :

rn

" Ma simt frustrat ca am facut ceva pentru fotbalul din Salaj.Nimeni nu m-a contactat pana acum , inseamna ca
n-au nevoie de fotbal. Proiectul a fost unul foarte bun, dar a inceput prost.Nu se poate face fotbal de performanta doar cu fotbalisti din judet.Trebuiau adusi cativa jucatori din afara dar trebuia pastrat nucleul de Mirsid care a pus umarul la calificare. Nu trebuiau inlaturati.Trebuia sa se spuna de la inceput ce se doreste, s-au adus jucatori noi si nu se vede nimic. Acum , este etapa 12-a, este tarziu, cineva trebuie sa-si asume responsabilitatea.Proiectul este gresit, trebuie ca cei care au gresit sa-si asume responsabilitatea.Cand am fost eu antrenor , daca situatia era asa, in secunda doi eram dat afara".

rn

SCM Zalau, dupa etapa 12 se afla pe ultimul loc in seria 5, Liga III-a, cu 2 puncte, la 10 puncte de ultimul loc retrogradabil si la 23 de puncte de locul I din serie.In etapa a 13-a merge la Odorheiu Secuiesc(loc 14 cu 7p). apoi acasa cu Sanatatea Cluj(loc 6 cu 16 p.) si incheie turul acasa , et. 15 cu Unirea Alba Iulia (loc 12 cu 12p).

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *